Loading color scheme

Extraescolars

EXTRAESCOLARS

Les ACTIVITATS EXTRAESCOLARS són una part molt important del projecte formatiu del nostre Centre. Fora del seu horari lectiu, els nens i les nenes poden fer aquelles activitats que més els agraden o que, juntament amb les famílies, creuen convenient de realitzar.

És per això que, any rere any, treballem per tal de poder oferir un conjunt d'activitats atractives i amb coherència amb el projecte educatiu del Col·legi.

Actualment tenim un ventall prou ampli per poder satisfer les necessitats que creiem existeixen entre l'alumnat, des de les activitats esportives fins a les activitats més lúdiques i d'aprenentatge, esperem que pugueu trobar allò que més us agradi.

Comptem amb la col·laboració de professionals externs: Petits Enginyers, Escola Taekwondo Laissa, Kids and Us i l'Escola de Dansa Núria Díez.

Què fem?

  • ANGLÈS:  Play English (I3-I4-I5); Pre-Starters; Starters; Movers; Flyers i també preparem per els certificats PET, KET i FIRST. El nostre centre, a més, és centre examinador de Cambridge.
  • ANGLÈS amb la metodologia Kids and Us, per I3-I4-I5.
  • Escola de Dansa: DANSA CREATIVA (des de I3 i fins a 2n Primària) i BALLS MODERNS ( a partir de 3r Primària i fins a l'ESO)
  • TAEKWONDO: a partir d'I4 i fins a l'ESO.
  • ACTIVITATS ESPORTIVES DIVERSES: MULTI ESPORT (I3-I4-I5); MINI BÀSQUET (de 1r a 6è Primària); FUTBOL SALA (Prebenjamí, Benjamí, Aleví i ESO)
  • ROBÒTICA (a partir d'I3 i fins a l'ESO)

Podeu consultar horaris i preus clicant: ACTIVITATS EXTRAESCOLARS, Curs 2023-24

Les inscripcions a les activitats extarescolars es fan des de la Intranet del Centre, recordeu que per accedir-hi necessiteu el vostre usuari i la clau de pas.