Loading color scheme

Moviment Consolació

El COM ' és un Moviment eclesial internacional que agrupa Laics, nens i joves en les diferents etapes que participen del Carisma de Santa Maria Rosa Molas, dona reusenca nascuda al segle XIX. Maria Rosa va rebre de l'Esperit Sant el do de la Consolació i esdevingué 'instrument de misericòrdia i consolació de Déu' per als homes més necessitats del seu temps.

Dintre del Moviment hi ha diferents etapes de pertinença i compromís:

  • MIC: Moviment Infantil Consolació, nens a partir de Primària.
  • COM: Consolació per al Món, adolescents i joves.
  • LC: Laics Consolació.

MOVIMENT INFANTIL CONSOLACIÓ

Etapa infantil.

És l'etapa dels més petits que volen ser amics de Jesús, aprendre d'Ell a consolar i donar-li a conèixer, seguint l'exemple de María Rosa Molas. Es reconeix amb les sigles MIC

El Moviment Infantil Consolació té com a finalitat conèixer i anunciar a Crist, sembrant llavors d'amor i misericòrdia, donant així fruits de consolació. La finalitat d'aquesta etapa infantil és aprofitar el temps de la infantesa, i proporcionar-los una formació adequada per al seu creixement humà i espiritual.

Es divideix en diferents nivells, responent a les necessitats dels nens de les diferents realitats on es trobin els grups del MIC. Al llarg dels nivells els nens van adquirint, a través del joc, ball i dinàmiques, valors i compromisos acostant-se a Jesús com a grans amics seus

Ens trobem els dissabtes al pati del col·legi de 16:30 h a 18:00 h

Al facebook MCM Reus ens hi podràs trobar les fotos de les activitats que realitzem cada setmana.

CONSOLACIÓ PER AL MÓN

Etapa juvenil.

Està integrada per adolescents i joves, majors de 14 anys que desitgen seguir a Jesús, progressar en la seva vida de fe i compromís cristià i descobrir la vocació de Consolació a la qual Déu els crida.

Els grups de COM es troben en els diferents llocs on es troba el Moviment. Són grups variats que organitzen responent tant a les necessitats personals (com l'edat i el nivell formatiu) com les necessitats de la pròpia comunitat. Els grups es reuneixen periòdicament acompanyats d'un monitor i/o una Germana.

Si ens vols conèixer més i t’interessen les activitats que fem, et convidem a entrar a la web del moviment COM. Allí hi trobaràs informació més detallada amb fotos, vídeos de les diferents trobades que es realitzen al llarg de l’any.

Aquesta és la Web.

http://www.movimientoconsolacion.es/