Loading color scheme

Menjador

EQUIP MENJADOR

La nostra escola entén aquest servei com un element de l’activitat educativa i és un espai més on treballar l’educació integral del nostre alumnat.

Disposem de cuina pròpia totalment equipada, autònoma i a mans de professionals de la restauració. Això permet incorporar productes de proximitat i atendre les diferents intoleràncies alimentàries de l’alumnat que així ho requereixi.

cuinera WEB projecte menjador3

Diferenciem dos temps de menjador, l'estona de menjar i l'estona d'esbarjo. En tot moment l'alumnat està atès per monitors/es titulats i amb una gran experiència.

El servei de menjador del col·legi Maria Rosa Molas a l’estona d’esbarjo duu a terme el projecte CECA.

El projecte CECA (Menjar Equilibrat amb Cervell i Amor) se centra en la cultura del pensament. Conèixer i cuidar el nostre cervell millora el rendiment acadèmic, el benestar personal i èxit a la vida.

El projecte es basa en 3 grans blocs:

- Educació en modals

- Cervell i nutrició

- Habilitats emocionals

Els blocs es van treballant al llarg dels trimestres amb diferents activitats enfocades a desenvolupar el pensament. Cada bloc adapta les activitats a les etapes educatives (infantil, primària i ESO) a través de jocs, dinàmiques, dibuixos, manualitats…

El projecte cultiva diversos valors com ara: la prudència, l'empatia, l'honestedat, la gratitud, la llibertat, la voluntat, l'esforç, el respecte, la humilitat, la comprensió, l'amistat, la igualtat, la dignitat, la flexibilitat…

 

A més, després de dinar,  s'ofereix la possibilitat de participar en activitats extraescolars dirigides per professorat del nostre centre.

Aquí podeu descarregar els menús del menjador.

Bon Profit !!!

Arxius:

 Menú del mes

 Material pel menjador