Loading color scheme

PROJECTE DIGITAL

Som un col·legi  compromès en l’ús adequat i educatiu de les tecnologies, i és per això que introduïm la programació i la robòtica en les diferents etapes educatives.

Apostem per la introducció de les TAC a l’aula des d’Infantil fins a 4t d’ESO ja que aquestes ofereixen un aprenentatge més actiu, experimental i innovador per als nostres alumnes.

A l’Educació Infantil ens centrem en l’assoliment d’habilitats bàsiques mitjançant la robòtica educativa. Els alumnes reflexionen, assagen, cooperen i s’expressen a través de diferents activitats lúdiques.

A Primària, mitjançant la matèria complementària d’informàtica, introduïm les eines d’aprenentatge que ofereix el programa Google Education.

A l’ESO, els nostres alumnes realitzen les classes amb Chromebooks en un entorn virtual d’aprenentatge. A la  matèria complementària de Programació potenciem les seves competències tecnològica i lògica-matemàtiques.

A Cicles Formatius, capacitem a l’alumnat  per poder desenvolupar-se en l’entorn professional amb un alt nivell de competència digital.