Loading color scheme

Celebració de la 1a Comunió

Celebració de la 1a Comunió

El passat 29 d'abril tretze dels nostres alumnes van fer la 1a Comunió a l'Església de Sant Francesc. Tots ells han assistit als dos cursos de catequesi de 1a comunió que impartim des del mateix Col·legi conjuntament amb la Parròquia de Sant Francesc.

Va ser una missa molt participada i especial on els nens i nenes van rebre, amb alegria, a Jesús. Des d'aquí volem felicitar als seus pares i catequistes per tot l'acompanyament durant aquests dos anys de catequesi.

 

 

Tercer Cross Maria Rosa Molas i calçotada

Tercer Cross Maria Rosa Molas i calçotada a càrrec de l'AMPA del centre

El passat 12 de març es va celebrar el tercer Cross organitzat per l'AMPA del Col·legi. S'hi van inscriure més de 400 participants i, durant tot el matí van tenir lloc lescurses en les diferents categories i distàncies. El tercer Cros Maria Rosa Molas va ser organitzat conjuntament amb el Consell Esportiu del Baix Camp i, amb la col·laboració de diverses empreses reusenques. L'acte va comptar també amb la presència del regidor d’Esports, Josep Cuerba, el regidor d’Ensenyament, Daniel Recasens i la regidora d’Hisenda, Mariluz Caballero, per fer l’entrega de premis.

Després del Cross es va poder gaudir de la ja tradicional calçotada del Col·legi. I, els més petits van poder gaudir de la visita de l'Àliga de Reus i d'un taller de "pintacares".

Homenatge a l'experiència

Sis professors del nostre centre, amb més de 25 anys al Col·legi, van participar a Castelló a l'homenatge a l'experiència docent. Gràcies per la vostra dedicació i feina al Col·legi Maria Rosa Molas, un dels 17 centres educatius de la Consolació.

Ens sumem als actes de celebració dels 25 anys de la fundació de la Casa Misericòrdia

Participació dels nostres alumnes en els actes de celebració de la fundació de la Casa Misericòrdia.

Amb motiu dels 25 anys de la fundació del Patronat de la Casa Misericòrdia s'han programat un seguit d'activitats i actes. El programa va començar el dissabte 15 d'abril,  amb un Vermut Popular i la descoberta de la placa commemorativa de la Casa Misericòrdia. En aquest acte hi van participar, com a voluntaris, un grup d'alumnes de 3r d'ESO que s'ho van passar d'allò més bé col·laborant i ajudant en l'acte.

La Casa Misericòrdia és un projecte social d’Església per a persones sense llar i en risc d’exclusió social. L’objectiu és promoure l’autonomia de les persones i afavorir la seva inclusió en la societat. Fundada el 25 de setembre de 1998, la Casa és gestionada, des de fa ja 4 anys, per les Germanes de la Consolació qui, seguint les petjades de la seva fundadora Maria Rosa Molas, continuen amb la seva tasca social i humanitària a Reus. El personal que hi treballa, el voluntariat i les Germanes de la Consolació juntament amb els patrons de la Fundació Benèfica Privada Mare de Déu de Misericòrdia i l’Arxiprestat de Reus fan que la Casa Misericòrdia continuï acollint als més vulnerables de la societat.

 

La nostra comunitat educativa és solidària i generosa!!!

Tenim una comunitat educativa solidària i generosa.

Volem agrair a tota la comunitat educativa la generositat i solidaritat que, una vegada més, ha demostrat en les diferents campanyes solidàries que fins al moment hem portat a terme. Moltes gràcies!!!GRÀCIES!!!

Dia de la No Violència i la Pau

Celebració del Dia Escolar de la No Violència i la Pau.

El passat dilluns 30 ens vam afegir a la celbració del DENIP (Dia Escolar de la No Violència i la Pau). Tot l'alumnat del centre va participar fent algun gest. Infantil amb "El regal de la pau" per als més grans. Primària va fer una caminada/manifestació des del Col·legi i fins a la plaça de la Cultura de la Pau i l'ESO va preparar uns "Pilars de la Pau" amb manifest inclòs. Volem la Pau i ho diem ben fort!!! 

Ja tenim a punt la 6ena edició del musART

Ja tenim a punt la 6ena edició del musART

Amb tota la il·lusió i energia ja tenim la 6ena edició del projecte musART, enguany el seu fil conductor és "Les quatre estacions en relació al canvi climàtic, a l'ecologia integral, els ODS-Agenda 2030 i la sostenibilitat". El projecte, de caràcter interdisciplinar, parteix de l'art com element transformador de la societat i, hi participa tot l'alumnat del centre, des d'Infantil i fins a Cicles Formatius. Així, a través de l'art treballem i fomentem l'esperit  i el pensament crític del nostre alumnat. Des del curs 2019-2020, el nostre projecte forma part del programa d'innovació pedagògica araART del Departament d'Educació. Si en voleu més informació podeu consultar el lloc web del projecte: www.musart.cat

 

Els Reis passen per l'escola!!!

Els Reis passen per l'escola!!!

L'alumnat d'Infantil ha començat la setmana després de les vacances de Nadal amb una gran sorpresa i alegria. Ha trobat un munt de regals amb els que podrà jugar i aprendre amb tot el grup classe.

Aquests regals ajuden a completar el material que utilitzem per als Tallers d'Aprenentatge, on el/la nen/a és protagonista del seu propi aprenentatge.

 

El Col·legi batega amb La Marató

Per tercera vegada, la comunitat educativa ha participat a La Marató de TV3 amb un espectacle de teatre i musical.

El passat diumenge 18, vam omplir el nostre teatre amb el públic que va gaudir de l'espectacle, preparat durant setmanes, per la comunitat educativa. La recaptació total ha estat de 4.114 EUR entre les entrades, els donatius de famílies i la recaptació de la panera solidària de l'AMPA.

Gràcies a tothom per fer-ho possible!!! El nostre centre demostra, una vegada més, el seu tarannà i la seva manera de ser i fer solidària davant de situacions i causes com les de La Marató.

CAMPANYA DEL POT

Campanya del Pot

Moltes gràcies a tothom que ha col·laborat en la Campanya del Pot!!!

Un curs més hem demostrat que som un Col·legi solidari. us recordem que tots els productes d'higiene personal i els alimnets que hem recollit els fem arribar  a diverses institucions benèfiques i socials de la ciutat de Reus.

Clicant a VÍDEO podreu visualitzar el vídeo promocional que enguany hem fet per donar a conèixer la Campanya.

CONVIVÈNCIES

Convivències: una cita per a reflexionar

Durant l'inici de curs les diferents etapes han tingut un dia per compartir i conviure amb els seus professors i companys. Cada curs, en diferents dies, ha gaudit d'una jornada especial on, a través del joc ha aprofundit en el coneixement i cohesió de grup i, en el lema del Col·legi d'aquest curs: "Deixa't mirar".  

Hem reflexionat entorn la mirada cap als altres, en com ens sentim quan ens miren i en com, les mirades, poden ser una manera d'acostar-nos i ajuda els altres.