Loading color scheme

NOU PROGRAMA INFANTIL I TALLERS OBERTS

Properament a Infantil es començarà a implementar el Programa d'Estimulació Primerenca.  Pel moment, som l'única escola a Reus que duu a terme aquest programa.

Amb aquest programa es treballa el desenvolupament físic, el desenvolupament de la destresa manual i els bits d’intel·ligència. Aquests programes es basen en gran mesura en el mètode de Glenn Domen. La finalitat d’aquests programes és “entrenar” neurològicament el cervell dels nens i estimular els seus sentits perquè posteriorment adquireixin amb més facilitat els diferents aprenentatges.

 Per dur-lo a terme, cada dia es farà un circuit amb un seguit d’exercicis que afavoreixen el desenvolupament del cervell del nen. Es treballa la mobilitat (gatejar, reptar, pujar i baixar escales), la capacitat manual (escala de braquiació) i l’equilibri (barra d’equilibri, tombarelles...). 
 

Per donar-ho a conèixer a les nostres famílies d'Infantil i a totes aquelles famílies de Reus que ho vulguin, dintre del marc de Portes Obertes, s'ha programat un Taller informatiu el dia 2 de març a les 17:30h amb Núria Sánchez Povedano, psicòloga clínica, educativa i jurídica

El dia 30 de març a les 17:30h també es durà a terme una xerrada de Nutrició (també oberta a tothom que s'hi vulgui inscriure) amb Cristina Jardí Piñana, dietista nutricionista.

INCRIPCIONS AQUÍ