Loading color scheme

Casal d'estiu MARIA ROSA MOLAS

La calor ja arriba, i amb ella el nostre CASAL D'ESTIU!!!  Un espai lúdic al voltant d’un centre d’interès, ple activitats divertides, manualitats, cuina, jocs d'aigua i moltes  sorpreses més.

Els vostres fills i filles s’ho passaran d’allò més bé amb la descoberta de noves experiències, potenciant la convivència i el respecte entre els nous amics i amigues.

El nostre CASAL D’ESTIU MRM està adreçat a l'alumnat de P3 a 6è primària. S’iniciarà el dilluns 4 de juliol.

Casal d’Estiu MRM 

Preu per setmana: 58 €

Preu tot el mes: 220 €

 Servei de menjador

 

 8,5 €/ dia      35 €/setmana     125 € /mes
 Servei d’acollida  8:00 a 9:00 h
10 €/setmana     3 €/ dia



El casal es durà a terme durant tot de juliol,  en quatre torns, un per setmana, de forma que els vostres fills i filles es podran inscriure a la primera setmana, a la segona, a la tercera, la quarta, a dues setmanes, a tres o a tot el mes. Tanmateix podran participar nens i nenes d’altres centres, cosins, amics...

L’horari habitual serà de 9 a 13h. El servei de menjador serà de 13 a 15h i el servei d’acollida s’iniciarà a les 8h. Els grups seran diferenciats per edats des de P3 fins a 6è de Primària.

Per participar-hi cal omplir el formulari d’inscripció online que trobareu la  plana web del col·legi  o en el següent enllaç   https://forms.gle/uhzEd95YeGGsguzM6  abans del dia 10 de juny.

En cas de fer ús del servei de menjador i/o acollida matinal de forma puntual aquest es pagarà en efectiu/targeta a la porteria del col·legi.

 Per formalitzar el pagament s'ha de realitzar un ingrés en efectiu a qualsevol sucursal del Banc de Santander o per Internet, amb una transferència al número de compte: 

ES43 0049 1064 4225 9013 1563

 

La reunió informativa a les famílies participants es farà el dia 20 de juny a les 17:30 h.

Per qualsevol aclariment podeu adreçar-vos a la Porteria del col·legi  

No dubteu en apuntar-vos si voleu passar un estiu ple d'emocions!!!