·  TEL. 977 31 27 40 · EMAIL info@mariarosamolas.org
 · 

Notícies

INAUGURACIÓ DEL PROJECTE MUSART

17-02-2018

El proper dijous dia 22 de febrer tindrà lloc la inauguració oficial del nostre museu, fruit del treball que engloba el projecte musArt. Els espais de l’escola es convertiran per uns dies en autèntiques sales d’exposicions on el visitant podrà gaudir de la creativitat del nostre alumnat.

 L’acte d’inauguració s’iniciarà a les 16:00 h amb la presència de la Regidora d’Ensenyament i Polítiques Lingüístiques de Reus, la Sra. Dolors Sardà,  i en representació del Departament d’Ensenyament, el Sr. Salvador Pérez, així com representants d'altres entitats del món de l’educació i la cultura de la ciutat. A partir de les 17:00 h. les portes s’obriran per les famílies i l’alumnat en general.

 El projecte musART neix amb  la voluntat d’oferir al nostre alumnat un aprenentatge autèntic. Una proposta innovadora que permet treballar d’una manera  interdisciplinària  i globalitzada per a afavorir l’aprenentatge competencial del nostre alumnat.

 Tot l’alumnat des de P3 fins a Cicles Formatius hi han participat. Han elaborat obres de diferents corrent artístiques que ompliran els espai de l’escola. També, han preparat els textos introductoris en català, castellà i anglès que acompanyen a cada producció artística, oferint les dades biogràfiques bàsiques dels artistes estudiats i la contextualització de la seva obra. Així com, una maqueta de l’escola que permetrà al visitant conèixer la ubicació  de cada obra. L'exposició també disposarà de codis QR amb informacions complementàries de les obres.

 Us hi esperem!!!


Xarxes socials: