·  TEL. 977 31 27 40 · EMAIL info@mariarosamolas.org
 · 

Notícies

ELS ALUMNES DE 3R D'ESO CONCURSEN AL PICA LLETRES

30-04-2020

Un any més l'escola ha participat al programa lingüístic emès per Canal Reus Televisió. Es tracta d'un concurs per aprendre ortografia de manera divertida lletrejant paraules en català.  Els primers a fer-ho han estat el Joan Artero, el Juan Arévalo i  la Sara Simó de 3r d'ESO A. Tots tres han concursat representant l'escola i els altres participants procedien del centre INS Domènech i Montaner de Reus. 

El Joan, el Juan i la Sara no només han gaudit de l'experiència, sinó que també ho han fet molt i molt bé. Les proves del programa consisteixen a lletrejar paraules (hi ha diferents nivells de dificultat)  i resoldre correctament jocs lingüístics. Properament Canal Reus Televisió emetrà el programa on hi participen els alumnes de 3r d'ESO B Aroa Martínez, Melany Rusu i Julen Zapatería.

Pica Lletres és un concurs de Produccions Audiovisuals Antàrtida per a diferents televisions i ràdios amb la col·laboració de la Xarxa de Comunicació Local de Catalunya i el suport de l'Institut d'Estudis Catalans. A la nostra ciutat  l'emet Canal Reus Televisió.

Els objectius principals del concurs són entretenir, fomentar i promoure la lectura i l'ús de la llengua catalana, tenint en compte tant el vessant escrit com l'oral.


Xarxes socials: