·  TEL. 977 31 27 40 · EMAIL info@mariarosamolas.org
 · 

Pastoral

PLA D' ACCIÓ PASTORAL CURS 2018 - 19
 

TRET CARISMÀTIC

(Propi de la vida de Mª Rosa Molas) 

Humilitat - Senzillesa

Reconèixer que Déu mai no ens deixa. Descobrir que és viu, és preocupa per nosaltres, es fa present molt sovint a la nostra vida.

Confiar en ell també quan les coses no són com jo vull.

Afavorir la confiança amb un mateix i amb els altres

 

 LEMA:

MENYS ÉS MÉS

 

OBJECTIUS DEL TRET CARISMÀTIC

  1. Conèixer i acollir les capacitats i limitacions personals com un do de Déu al servei dels altres.
  2. Descobrir Déu en les coses petites i viure la vida des d'una actitud agraïda.
  3. Descobrir en la vida de Jesús, la humilitat i la senzillesa.
  4. Interioritzar la humilitat i senzillesa com a valors fonamentals del nostre ser i fer, segons l'espiritualitat de M. Rosa Molas.

 

 

MARC DOCTRINAL: Gra de mostassa Mc 13, 31-32

 

Els hi va proposar una altra paràbola: “És com quan sembren un gra de mostassa, que és la més petita de totes les llavors de la terra; però, un cop sembrada, va creixent i arriba a fer-se més gran que totes les hortalisses, amb unes branques tan grosses que els ocells del cel fan niu a la seva ombra”.

 El fil conductor d'aquest curs serà la paràbola MATEIXA del marc doctrinal, ens identificarem amb la terra que Acull la llavor del Regne, la Fa créixer i donar Fruiteria. Les diferents etapes del Creixement d'una planta ens acompanya en el desenvolupament de les activitats.

No Podem oblidar que es mitjançant petits i quotidians gestos on va germinant l'Evangeli. Acompanyarem els nostres alumnes a viure la vida des d'actituds de senzillesa i humilitat.